Logo RV Naarden

Verhitte strijd bij Regioroeiers op de Amstel

Geplaatst op 18-06-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Regioroeien

Alweer de derde wedstrijd van het Regioroeien. Dit keer bij Willem III met op de Amstel maar liefst vier Naardense boten, op een totaal deelnemersveld van 10 boten.

De teams van RV Naarden waren:
Team1: Dariaan von Slifferen met David, Ria en Anneloes als stuur
Team2: De Gooise Slag met Trudy, Cisca en Nahnya als stuur
Team3: De Cupcakes met Patricia, Lieke en Eelco als stuur
Team4: De praktisch onverslaanbare Heren van de Karnemelksloot met Martijn, Wouter, Leon, Eelco en Rino als stuur.

mix
Na de eerste heat waren er bezwaren (afsnijden bij het ronden) of gemopper over materiaal (hun bladen waren 30% groter), maar de wedstrijd jury was onvermurwbaar.

De strijd was in de 2de heat verhit en er werd reuze hard getrapt en razendsnel opgereden. Af en toe werd middels de befaamde snoektechniek (een Naardense specialiteit) ook weer even de diepte van de Amstel gemeten.

Het eindresultaat mocht er wel weer zijn; 3 taarten voor de Gooise Slag, Dariaan von Slifferen en de Heren van de Karnemelksloot.

De regioroeiers gaan nu het zomerreces in en gaan in september weer te water. De laatste loodjes voor de finalewedstrijden in oktober op de bosbaan. Het bestuur kan voorzichtig bussen reserveren. De vooruitzichten zijn zeer hoopvol!

Met vrolijke groet, alle regioroeiers

PS: Wil je ook eens een wedstrijdje roeien? Dat kan in een C2x+, C4x+ en 4X+, dames, heren of mixed. Kijk even op het prikbord in de Sociëteit voor meer info. Of zie www.regioroeien.nl.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube