Logo RV Naarden

Roeien bij Tromp, de spelregels

Geplaatst op 01-04-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Commissris materiaal

Roeivereniging Tromp is zo vriendelijk om ons ‘te hulp’ te schieten daar wij niet kunnen roeien op onze vaart. Als bestuur zijn we hier enorm blij mee. Wil je roeien bij Tromp dan zijn er wel wat spelregels. Hieronder hebben we ze kort opgesomd.tromp

Tijden
Door de weeks op ieder tijdstip. In het weekend na 12.00 uur

Reserveren
Onze commissaris materiaal kan 20 uur van tevoren voor jouw ploeg een boot proberen te reserveren. Tromp roeiers gaan uiteraard altijd ‘voor’. Stuur een mail naar laairetam.[antispam].@roeinaarden.nl en geef aan in welke type boot je wilt roeien. Judith laat je dan uiterlijk 10 uur van tevoren weten of de reservering is gelukt. Geen zorgen als je dus niet meteen een reactie krijgt van Judith. Ook Judith heeft naast haar bestuursfunctie gewoon een baan en kan niet toveren.

NB Je hoeft je boot niet te bevestigen.

Boottypen
Wherry’s , C -boten en gladde boten, zowel boord als scull. Let op! Vaar alleen in die boten waarvoor je in Naarden gebrevetteerd bent. 

Toegang
Als je gaat roeien bij Tromp neem dan de groene druppel met koord mee. Deze ligt in het kastje onder de computers. Je hebt de druppel nodig voor toegang tot het terrein, de loodsen en de kleedkamers.Belangrijk, test eerst of het toegangshek open is. In het weekend en op bloktijden door de week is dit vaak het geval.Je houdt de druppel voor het zwarte vlak en wacht dan tot het groene lampje gaat branden, dan kan je naar binnen. Soms moet je het even 2 keer proberen.

Belangrijk, neem de druppel mee in de boot als je gaat roeien! Anders kan je na afloop niet meer naar binnen, ook niet in de botenloods als die dicht is.

Leg deze ‘druppel’ altijd na afloop terug. Bij kwijtraken volgt een boete van 25 euro.

Regels en verboden
Iedere vereniging heeft haar eigen regels. Oranje lapje, een fluoriderend shirt. Lees goed de RV Tromp spelregels op het water door. Die tref je hier aan. Parkeren mag alleen op de parkeerplaats boven.

Mocht je tijdens het roeien een mankement in een boot aantreffen dit dan svp melden aan Judith. Wij gaan ervan uit dat er geen schade wordt gevaren. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dit onmiddellijk melden via: laairetam.[antispam].@roeinaarden.nl

 En verder….
Ongetwijfeld ten overvloede maar: Gedraag je als gast. Houd je netjes aan de regels die Tromp stelt. Als je iets niet weet vraag het dan even aan de roeiers ter plekke. Nogmaals: We zijn te gast het is fantastisch dat de vrienden van Tromp ons helpen.

 

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube