Logo RV Naarden

Roeien met C4-en voor veteranen (met 2 roeiers en een stuur)

Geplaatst op 14-03-2021  -  Categorie: Covid  -  Auteur: Bestuur
We hebben afgelopen maandag met spanning naar de persconferentie van onze regering gekeken en hoewel we er nog niet zijn, zijn we blij met de kleine versoepelingen die er geboden werden. Hoewel klein... wellicht voor een aantal van onze seniore leden wellicht heel groot. Want er mag vanaf 16 maart  in een groep geroeid worden! yess-0Wel volgens een aantal mitsen en maren... er moet buiten gesport worden met maximaal 4 personen die minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.
Nu lukt dat niet in een volbezette boot (ook niet in een C3+). De afstand tussen roeiers is net geen 1,5 meter en voldoet dus niet aan een belangrijke eis. Echter... wat wel mag is een C4 gebruiken met twee roeiers en een stuur, waarbij de roeiers zitten op plek 1 en 3. Hopelijk biedt dit gelegenheid voor meer leden om weer eens in de boot te stappen!
NB Wel de boot met vier man tillen ter voorkoming van schade.
Verder blijft gelden: roeien in een éénpersoonsboot is nog steeds toegestaan (zowel glad als C1). Leden uit hetzelfde huishouden - wonend op hetzelfde adres - mogen samen roeien (tot max. 4 personen). Jeugd en jongeren tot en met 27 jaar mogen blijven roeien in meerpersoonsboten.

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube