Logo RV Naarden

RV Naarden gaat puzzelen

Geplaatst op 24-10-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

We hebben kunnen genieten van een mooie zomer, een zomer waar we met elkaar weer op de roei konden zijn. Niet alleen voor het roeien maar ook voor de gezelligheid. Nu de 2e corona golf over ons land spoelt, wordt het sociale 2a2054d5-7cc6-40ce-aa9c-60f6a91e1202contact op de roei weer beperkt of zelfs volledig weggenomen. We begrijpen dat maatregelen nodig zijn maar het doet ons roeiers wel pijn.

Vandaag zijn 50 puzzels onder de oudere leden verspreid. Het is een “doorgeefpuzzel”. De bedoeling is dat de puzzel na gebruik wordt doorgegeven. De laatste op de lijst kan de puzzel weer inleveren op de roei of bij een bestuurslid. Daarna kunnen alle ‘iets’ jongeren aan de slag.

Kans op prijzen
Als de puzzel klaar is kun je een foto van jezelf met de puzzel sturen naar lezzup.[antispam].@roeinaarden.nl. De foto’s worden op de website gepubliceerd. Met de foto’s zijn ook prijzen te winnen, namelijk de eerste die een foto aanlevert, ontvangt een bloemetje. Zorg er wel voor dat je puzzel er op staat, helemaal af, en dat je zelf ook goed in beeld bent. Daarna, iedere 15e foto wordt beloond met een kleinigheidje. 

Klik hier voor de foto’s: https://www.roeinaarden.nl/puzzelfotos

 

Met dank aan Sybe Kolff voor de luchtfoto!


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube