Logo RV Naarden

RV Naarden is twee Nationaal Kampioenen rijker!

Geplaatst op 07-06-2017  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: redactie

Afgelopen weekend werd op de Bosbaan de ARB/NK Groot verroeid. Geplaagd door een fiks draaiende noordwestenwind leverden Alle Kolff en Bas Bosman een mooie strijd in een samengestelde 8+/J18, ingeschreven als Hemus-combi. Met een tijd van 06:04,13 fiksten zij het toch maar ‘even’ en het trokken zij felbegeerd blik. Beide mannen zijn daarmee Nederlands Kampioen! Wat een geweldige prestatie en van harte gefeliciteerd!NK kampioenen Bas en Alle
Deze prachtige strijd werd op het laatst mogelijke moment aangevuld met een combi-boot J16 met daarin Thyme Koudijs (W3/Tromp/Naarden/RIC). Deze combi startte in dezelfde heat (samengesteld veld J16/J18 8+) en behaalde met een tijd van 06:31,01 een 4e plek overall, en werd daarmee toch eerste in hun categorie en trokken dus ook blik. Ook de meisjes 14 hebben goed geroeid, Linde Stoutjesdijk en Elise Rüger hebben hun heat in de skiff gewonnen in het veld M14/1x.

Voor Naarden zijn vele jeugd- en aspirant wedstrijdroeiers uitgekomen en zijn er hele mooie heats gevaren, met zelfs finaleplaatsen in A en B veld. RV Naarden kan oprecht zeer trots zijn op al haar successen en jonge talenten!

Klik hier voor alle resultaten.nk-thyme

elise

linde


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube