Logo RV Naarden

Save the dates: Lustrum en Natroweemus komen er aan

Geplaatst op 11-04-2017  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

In tegenstelling tot eerdere berichten vieren we ons 13e lustrum niet op de 8e juli maar op de 15e juli. Zet deze datum in de agenda. De bedoeling is dat het een dag wordt voor alle leden van de vereniging.Save the date

Op 21 juni a.s. gaat RV Naarden de jaarlijkse Natroweemus wedstrijd organiseren. De wedstrijd voor mix-achten waarin gestreden wordt tegen onze ‘bevriende’ verenigingen. Omdat ons vaarwater niet geschikt is voor dergelijke wedstrijden wijken wij uit naar onze vrienden van RV Weesp. Zij stellen veel ter beschikking. Er zijn echter wel mensen nodig die de organisatie opzich nemen. Denk aan het maken van een poster, tijdwaarnemers, ideeën voor de catering etc etc. Veel handen maken licht werk. Het zou mooi zijn als het bestuur niet een beroep moet doen op altijd dezelfde mensen. Dus heb je talenten? Zet die dan in voor een leuk festijn.

Dringend: Hulp gezocht
Vanuit het bestuur echt het zeer dringende verzoek om je hulp aan te bieden. Met een paar van je ploeggenoten moet dat toch lukken? Graag aanmelden bij Rob Kraaijenbrink die zijn diensten al heeft aangeboden. Wie helpt hem mee?


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube