Logo RV Naarden

Schrijf je in voor de Natroweemus!!!

Geplaatst op 30-05-2017  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Redactie

Op 21 juni a.s. om 18.00 uur organiseren wij de jaarlijkse Natroweemus. De wedstrijd voor mix-achten waarin gestreden wordt tussen de bevriende verenigingen van Tromp, Weesp, De Eem, Hemus en Naarden. Omdat het Natroweemusroeiwater van RV Naarden niet geschikt is voor dergelijke wedstrijden wijken wij uit naar het water van RV Weesp.

Natroweemus is een boord-aan-boord-race over 1000 m voor boord- en scull-achten. Een team moet bestaan uit minimaal 4 dames. Iedereen mag deelnemen, ook onervaren (boord)roeiers. Een uitgelezen kans dus om als beginnend roeier een keertje in een gladde boot te roeien. 

Thema
Omdat wij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt van 65 jaar is het thema BEJAARD. De organisatie trekt 15 seconden af van de eindtijd als bij de finish duidelijk blijk is gegeven van toepassing van het thema. Daarnaast wordt er een speciale prijs uitgereikt aan de ploeg die op een bijzondere manier het thema BEJAARD tot uitdrukking brengt. Dus verf je haren grijs voor zover ze dat al niet waren en neem je rollator en kunstheupen mee ….

Inschrijven kan tot en met 14 juni 24.00 uur via deze link

Dringend: Hulp gezocht
Vanuit het bestuur echt het zeer dringende verzoek om je hulp aan te bieden. Met een paar van je ploeggenoten moet dat toch lukken? Graag aanmelden bij Rob Kraaijenbrink die zijn diensten al heeft aangeboden. Wie helpt hem mee?

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube