Logo RV Naarden

Start 2019 vol geluk. KiKaRow Bingo op 1 januari

Geplaatst op 22-12-2018  -  Categorie: KiKaRoW  -  Auteur: redactie

Op 1 januari wordt er tijdens de nieuwjaarsborrel kort ouderwets bingo gespeeld. Met superprijzen als schermafbeelding-2018-12-22-om-14-54-58onder meer een wijnproeverij, een hightea en een exclusief diner. De opbrengsten komen volledig ten goede van de KikaRow. De bingo zal bestaan uit twee rondes; een teamronde en een individuele ronde.

Teambingo
Voor 20 euro koop je met je team een bingokaart. Deze kaarten kun je nu al kopen (pinnen) op de sociëteit! Vraag in dit geval wel aan de barman/vrouw of je een bonnetje gemaild kunt krijgen. Dan heb je ook een bewijs dat je een teamkaart gekocht hebt. Als team maak je kans op een geheel verzorgde high tea verzorgd door landlunch.nl.

Kleine ronde maar grote prijzen
Voor de tweede bingoronde kun je op 1 januari tijdens de nieuwjaarsborrel kaarten kopen. Deze kaarten kosten 2 euro. De prijzen liegen er niet om. Denk aan een wijnpoeverij, een etenje geheel verzorgd door onze eigen KiKaRow organisatie of een mooie parrotPOT, een plantenpot die je planten automatisch watert zodat je gedurende vakantie nooit de buren hoeft te vragen.

Zoals bij iedere bingowedstrijd… hoe meer kaarten je koopt hoe meer kans op prijs. Dus sla je slag.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube