Logo RV Naarden

Starttijden Natroweemus

Geplaatst op 19-06-2017  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Rob Kraaijenbrink
Morgen is het zo ver: de Natroweemus 2017. In totaal doen er 11 ploegen mee, waarvan één scullacht en één jeugdacht: 3x Weesp, 2x Tromp, 3x Hemus, 3x Naarden. Helaas is ditGouden badeendje jaar roeivereniging de Eem er niet bij.
 
Er is één groot veld met daarin de jeugdacht en de scullacht (net als andere jaren zonder omrekenfactor). Het startschema is gebaseerd op een start met 3 boten naast elkaar. Mocht dit niet lukken vanwege de scheepvaart dan wijken we alsnog uit naar een schema met 2 boten naast elkaar. Iedereen start 2x in dezelfde boot, meestal van je eigen vereniging. Uitzondering daarop zijn de boordroeiers van Hemus. In het 2e blok worden de buitenste banen gewisseld, terug te vinden in het schema. De termen bakboord- en stuurboordbaan zijn richting de finish. Van beide blokken worden de tijden opgeteld. De nummers één, twee en drie gaan de finale varen. Dit zal hoe dan ook 3 banen boord- aan boord worden. 
 
Er zal een prijs zijn voor de mooist uitgedoste ploeg. Ook voor de ploeg die er zich van afgemaakt heeft is er een prijs: 15 strafseconden op de totaaltijd.
 
Vanaf ongeveer 18.00 uur zal er te eten zijn. 
 
Tevens is er de mogelijkheid is om met je ploeg in een sloep te roeien. De voorzitter van Weesp, Steven de Nie, heeft 2 boten tot zijn beschikking waarin 8 mensen kunnen sloeproeien. Voor diegenen die wel eens in Weesp aan de waterkant zitten, je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. 
 
De tijden die op het schema vermeld worden zijn de starttijden, zorg dat je ruim op tijd vertrekt. Na elk blok is er maar één boot die hoeft te wisselen, de andere twee liggen er op dat moment al (zie schema)
 
Heb je last van de warmte, maak je pet, schoenen, shirt, whatever nat, het zal behoorlijk heet zijn morgenavond.
 
Klik hier voor de starttijden.
 
Tot morgen, veel plezier en veel succes

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube