Logo RV Naarden

Steun Stichting Steun RV Naarden

Geplaatst op 14-05-2019  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: redactie

Soms zou je als vereniging graag over extra gelden willen beschikken. Gewoon om leuke dingen img-1978te doen. Zaken waar we als vereniging blij van worden, iets waar veel leden plezier en profijt van kunnen hebben. Iets wat anders niet mogelijk was. Met dat doel is Stichting Steun RV Naarden opgericht.

De stichting is een onafhankelijk 'vehikel' voor de roeivereniging om gelden aan te trekken en om zaken te ondersteunen die buiten de gebruikelijke begroting vallen. De stichting wil op drie manieren geld aantrekken:

  • Je kunt een eenmalige schenking of donatie doen. Bijvoorbeeld omdat je al langer iets wilt doen voor de vereniging, maar het niet nodig vindt om geld te schenken aan een specifiek doel en laat de keuze over aan de stichting.
  • Het kan ook belastingtechnisch interessant zijn om een toezegging te doen voor meerdere jaren. 
  • Tenslotte kun je ook besluiten om de Stichting geld na te laten bij overlijden (legaat). Dit omdat je altijd met veel plezier hebt geroeid bij onze vereniging.

Binnenkort meer over hoe je van deze verschillende vormen gebruik kan maken. Meer informatie of vragen? Kijk dan hier op de website.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube