Logo RV Naarden

Stuurbankje

Geplaatst op 14-09-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

De zomer is nog volop zonnig maar de meeste vakanties zijn voorbij. Ook voor het bestuur.

Enige memorabele zaken uit de eerste bestuursvergadering na de vakantieperiode van 2022:
• Nieuwe acht besteld
Een nieuwe acht is besteld en wordt begin volgend jaar verwacht. Ook de op dit moment gehuurde 4 (de Shank) zal door onze vereniging worden gekocht.
• Poort open bij bardienst
Om de openheid en bereikbaarheid van de vereniging voor niet-leden te vergroten is het ons voornemen om het hek op zaterdag- en zondagochtend tijdens de drukke uren dat er bardienst wordt gedraaid geopend te houden. Wij zijn van mening dat het risico van fietsendiefstal op deze uren te verwaarlozen is.
• Energie
Onze energiekosten zijn door de omstandigheden in de wereld substantieel gestegen. Om deze kosten te beteugelen zullen we een aantal energiebesparende maatregelen gaan treffen.
• Roeimakelaar
De functie “Roeimakelaar” is op dit moment vacant. De komende tijd zullen wij als bestuur een aantal leden gaan benaderen waarbij het onze gedachte is dat deze functie door leden vanuit diverse geledingen zal gaan worden ingevuld.

De vereniging bereidt zich inmiddels voor op de clubkampioenschappen. We hopen als bestuur op een grote opkomst van de leden en wensen iedereen veel plezier met deelname of met support.RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube