Logo RV Naarden

Super leuk lustrumweekend met dank aan alle vrijwilligers

Geplaatst op 27-06-2022  -  Categorie: Lustrum
Het was een super leuk lustrum weekend, waarvan velen echt hebben genoten! Voor het eerst in jaren hebben we weer volop gedanst op de roei, in de regen, met zwempartij, suppen, kanoën, fitness, omslaan, borrelen, eten. Er was van alles te doen. De high tea op zondag ontpopte zich als een schot in de roos. De verhalen gaan allemaal nog rijpen in de tijd, dus daarmee is dit lustrum nu al legendarisch! En dat hebben we echt met z'n allen gedaan.
Heel veel dank aan alle vrijwilligers: de barcommissie die zich drie slagen in de rondte heeft gewerkt, de jeugd die super goed hielp bij op- en afbouw. Het jeugdbestuur dat zich op zondag uit de naad werkte, de enthousiaste trekkers van de stuurwedstrijd en de clinics en alle vrijwilligers die zich beschikbaar stelden voor hand- en spandiensten. Ook vergeten we mistery guest, cabaretier en oud lid Vincent Bijlo niet te bedanken, die tijd voor ons vrijmaakte om tussendoor nog even de Vuurroer (skiff) te dopen en onze fotograaf die alles heeft vastgelegd.
Zonder jullie allen was dit feest geen feest geweest. Dank jullie wel en over vijf jaar doen het nog eens dunnetjes over! 
Bekijk hier meer foto's
dsc02106 2
img-8380-1
dsc02089 2
dsc-0447 2
dsc-0458 2
img-8421

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube