Logo RV Naarden

Vacature: Kamprechters

Geplaatst op 23-10-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Redactie

Geen wedstrijdsport kan zonder regels voor een veilig en eerlijk verloop. In de roeisport zien kamprechters toe op de veiligheid en de eerlijke kansen voor alle deelnemers. De verschillende typen roeiwedstrijden, vragen ieder hun eigen vorm van jureren. Daarom zijn er verschillende opleidingen tot Kamprechter.schermafbeelding-2020-10-22-om-09-45-12

Op woensdag 4 november start de Kamprechter B opleiding. Deze opleiding bestaat uit twee bijeenkomsten. Op 4 november wordt de theoriebijeenkomst gegeven en 18 november wordt het examen gedaan. Beide bijeenkomsten worden online via Zoom gegeven. Als Kamprechter B draag je de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van niet-nationale wedstrijden en heb je een belangrijke functie tijdens nationale tijdraces. Ook tijdens boord-aan-boordwedstrijden treedt de kamprechter B op in alle functies in samenwerking met een kamprechter A.

Voor de Kamprechter B opleiding is nog voldoende plek beschikbaar. Indien er op de vereniging leden zijn die interesse hebben om in een kamprechter B opleiding, is inschrijven voor deze online opleiding nog mogelijk. Inschrijven kan via deze link door in te loggen via Mijn Roeien account. Deze opleiding is gratis.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube