Logo RV Naarden

Vacatures ARB Bosbaanwedstrijden: Baancommissaris en een Penningmeester

Geplaatst op 19-10-2022  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Secretaris RV Naarden

Op 3 en 4 juni vinden de ARB Bosbaanwedstrijden / NK Junioren Groot plaats op de Bosbaan. Hiervoor is de ARB-commissie nog op zoek naar een Baancommissaris en een Penningmeester! Hou je van aanpakken en dingen regelen? Heb je altijd al een grote roeiwedstrijd willen helpen organiseren of wil je je repertoire uitbreiden?

Functie baancommissaris
Als commissaris baan ga je samen met de andere baancommissaris aan de slag om ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor de eerste wedstrijd begint. Je opent de starttoren, loodsen en pulshokjes. Je zorgt dat alle spullen op de juiste plek staan. In de voorbereidingen ben je veel in contact met leveranciers en zorg je ervoor dat alles tijdens het weekend gestroomlijnd kan verlopen. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat de roeiers, coaches, kamprechters en het publiek van een mooie wedstrijd kunnen genieten.

Functie penningmeester
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het houden van overzicht over de financiën en heb je contact met andere commissieleden over hun begrotingen.

Profiel
• Actief lid (geweest) van een roeivereniging;
• Kan maandelijks vergaderen;
• Kan beslissingen maken en overzicht bewaren;
• Kan goed organiseren en samenwerken;
• Is het gehele weekend van 3 en 4 juni beschikbaar.

Reageren
Geïnteresseerden kunnen reageren door het formulier in te vullen op de website, arbbosbaan.nl. Eventuele vragen kunnen hier ook worden gesteld.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube