Logo RV Naarden

HERHAALDE OPROEP Vacatures: Drie leden voor de toercommissie

Geplaatst op 06-11-2020  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Bestuur

Op basis van onderstaande oproep hebben we één aanmelding gehad. Dat is echt te weinig. Wil jij iets betekenen voor je eigen vereniging. Aan de ene kant leunen op oude ervaring maar aan de andere kant ook vernieuwing aanbrengen? Dan is dit je kans.

Bij Roeivereniging Naarden kun je genieten van veel toertochten die doordeweeks en in het weekend worden georganiseerd. De toercommissie organiseert toertochten door heel Nederland.  Al jarenlang regelen twee vaste teams deze tochten. Nu houden ze op en zoekt het Bestuur drie leden die één toercommissie willen vormen.

DSC02298Doel: kennismaken met ander vaarwater. Heb je je C1 roeibrevet? Dan mag je je al inschrijven voor een toertocht. De toertocht nemen gemiddeld halve tot hele dag in beslag. Afstand is tussen de 20 en 30km. Er wordt geroeid in wherries of C4.

Per jaar worden er minimaal 4 tochten georganiseerd extern. Een paarmaal per jaar ontvangen we externe roeiers voor onze eigen tocht.

De roeitochten worden georganiseerd vanuit roeiverenigingen door heel Nederland. Er wordt tevens gebruik gemaakt van roeiboten van andere verenigingen. Bij grotere tochten nemen we onze eigen boten mee op de botenwagen.

Voorbeeld tochten:

  • Vechttocht (hele dag van Utrecht naar Naarden)
  • Rondje Loosdrecht vanaf roeivereniging Tromp te Hilversum
  • Rondje weerribben vanaf Giethoorn
  • Weekend tocht roeien in een Kerkeboot (dubbel8) vanaf Sneek
  • Sail Amsterdam
  • Roeien in de haven van Rotterdam

 

Help jij de toercommissie door te starten. De oude toercie gaat je hoe dan ook opweg helpen. Interesse? Vragen? Zoek contact met Caroline Verhaaf.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube