Logo RV Naarden

Uitnodigingen voor bardienst verstuurd - Dicks bedankt, Welkom Jackeline!

Geplaatst op 20-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Barcommissie

Het inroosteren van het de bardiensten is jarenlang met veel kundigheid door Dicks van Dalen gedaan, waar we haar zeer erkentelijk voor zijn. Na haar vertrek is hard gezocht naar een vervanging en die is gevonden in Jackeline van Amesfoort. Ontzettend fijn dat jij deze belangrijke taak op je wilt nemen Jackeline!IMG 9496

Met deze wissel zullen er ook een paar automatiseringen worden doorgevoerd. Het proces zal hiermee voor jullie nog makkelijker worden gemaakt. 

Voor de leden betekent dit specifiek:

  • We gaan weer terug naar bardiensten van 2 uur (niet drie uur, zoals nu).
  • Voor alle roeiers die buiten de bartijden van een kopje koffie willen genieten staat er een Nespresso machine klaar achter de bar. Deze kan met zelf meegebrachte cups gebruikt worden.
  • Jeugd vanaf 15 jaar gaat ook bardiensten draaien.
  • Je wordt voortaan ongeveer 9 maanden van tevoren ingedeeld, je krijgt hier meteen een eerste notificatie over in de mail. Zet deze datum meteen in je agenda zodat je het niet vergeet. Daarnaast krijg je een tweetal herinneringen: een maand en een week van tevoren. Zo kun je er makkelijk rekening mee houden.
  • Ruilen via het systeem wordt makkelijker gemaakt: omdat vrijwel alle leden tegelijk worden ingedeeld is de poule van leden die je via het systeem een ruil-verzoek kunt sturen veel groter. Je vindt er voortaan bijna iedereen in. 
  • Wanneer je onderling geruild hebt, dien je zoals vanouds een mail te sturen naar tsneidrab.[antispam].@roeinaarden.nl, dat blijft hetzelfde. Wanneer je via de website hebt geruilld hoef je niets te doen.

De volledige handleiding voor de bardienst en eventueel ruilen vind je hier. Het huidige bardienst rooster vind je op deze plek.

De meeste leden hebben op 21 januari een uitnodiging gekregen voor het ‘draaien’ van een bardienst. Mocht je deze mail om welke reden dan ook niet gehad hebben, kijk dan eerst in je spambox. Mocht hij daar ook niet tussen staan, stuur dan een mailtje naar tsneidrab.[antispam].@roeinaarden.nl.

Koffie to go
In verband met corona maatregelen is er op dit moment alleen koffie to go

De barcommissie

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube