Logo RV Naarden

Verduurzaming met dank aan Gemeente Gooise Meren

Geplaatst op 12-09-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

De komende paar dagen is de firma Post druk bezig op de roeivereniging. Graag rekening houden met hun werkzaamheden. Want de botenloods, werkplaats en soos worden ‘duurzamer gemaakt’. We krijgen compleet nieuwe LED-verlichting, sensoren etc etc.logo-header-gooisemeren

Deze investering wordt compleet mogelijk gemaakt door de Gemeente in het kader van het Lokaal Sportakkoord duurzame sportaccommodaties in combinatie met een subsidie uit de zogenaamde BOSA. De subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) is bedoeld voor amateursportorganisaties. Deze organisaties kunnen de subsidie aanvragen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en aanschaf van sportmaterialen.

RV Naarden wil zo graag een bijdrage leveren aan de routekaart duurzame sportaccommodaties waarbij we ons als doel hebben gesteld om per 2030 een CO2 besparing van 49 procent te realiseren.

De ‘oude’ LED-lampjes (veel verschillende soorten waardoor ze bij ons niet optimaal werken op een sensor) in het plafond bewaren we even en proberen we op de bar te leggen. Dergelijke lampjes zijn best duur en misschien dat iemand er voor thuis nog eentje nodig heeft. De TL-buizen die kwik bevatten worden afgevoerd.

Na het zonnedak metWwattnu is dit een volgende stap die we samen met de gemeente zetten richting duurzame sport accommodatie. We zijn de Gemeente en de overheid zeer erkentelijk met deze ondersteuning.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube