Logo RV Naarden

Verhoging van koffie en thee prijs

Geplaatst op 10-12-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Per 1 januari a.s. zullen de prijzen in de sociëteit van koffie, thee en chocolademelk veranderen. De prijzen bedragen voor de koffie en chocolademelk dan 1 euro. Thee kost voortaan 50 cent. Wel krijgen we nieuwe mokken waar iets meer koffie in past en kun je ook  voortaan een hele koffiekan kopen (met korting).prijsverhoging

Er zijn veel redenen om een prijsverhoging door te voeren. Sinds 2012 hanteren wij de huidige prijzen. Waarbij je bij een kop koffie of thee zelfs een stuk koek krijgt. Echter in de afgelopen zes jaar zijn de inkoopkosten wel gestegen. Koffie, thee, water, elektriciteit, koffiefilters en natuurlijk onze heerlijke koek zijn allemaal duurder geworden. Dan hebben we het nog niet gehad over de btw-verhoging per 1 januari 2019 van 6% naar 9%. Deze kostenstijging zijn de afgelopen zes jaar nooit doorgevoerd in de verkoopprijs. Dat gaan we nu wel doen. De verhoging biedt tevens de mogelijkheid om op termijn een einde te maken aan het kasgeld omdat je minimaal 1 euro kunt pinnen.

Het goede nieuws is wel dat we de oude kopjes en schoteltjes na jarenlang trouwe dienst opbergen en dat er mokken voor in de plaats komen waar dus iets meer koffie in past. Daarnaast is het mogelijk om als ploeg een hele kan koffie aan te schaffen. Dit zijn zeven mokken koffie voor de prijs van zes.

De nieuwe prijzen:

  • Koffie 1 euro
  • Thee 50 cent
  • Chocolademelk 1 euro
  • Kan koffie (zeven mokken) 6 euro

 

Het Bestuur


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube