Logo RV Naarden

Veteranen geef je voorkeur z.s.m. op!

Geplaatst op 09-05-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: bestuur

Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht om de roeivereniging ook voor veteranen te openen. Dat wordt vermoedelijk vanaf 14 mei gerealiseerd. Dit vanwege wet-en regelgeving en de Beatrixbrug die wordt schermafbeelding-2020-05-09-om-13-21-49geïnspecteerd.

Graag willen wij van alle veteranen weten wanneer zij zouden willen gaan roeien. Wij voorzien namelijk dat de avonden en weekenden nog wel eens een uitdaging gaan vormen. Vandaar dat wij jullie met klem verzoeken om dit formulier in te vullen voor a.s. maandag 12.00 uur.  Dan weten we in ieder geval wat jullie willen. Waarbij we kijken wat mogelijk is en hoe we zo slim mogelijk het roeien voor veteranen weer kunnen organiseren.

Schipperen
Hou er rekening mee dat niets alles zomaar is geregeld en dat alles weer ‘normaal’ is. Waar we normaal in het weekend veelal om 13.00 uur stoppen gaan we nu de hele dag roeien! Maar waarom niet doordeweeks gewoon overdag roeien in je lunchpauze. En die lievelingsboot is misschien niet zomaar beschikbaar. Oftewel… je kunt teleurgesteld raken, moeten schipperen en je plooien. Maar met een beetje goede wil komen we daaruit. Het is even zoals het is. Zodra we andere boottypen mogen gebruiken wordt het allemaal weer wat makkelijker.

Dringende oproep
Willen we roeien dan zijn corona-coördinatoren essentieel. Toezichthouders die de leden op de regels wijzen. Dat we niet met te veel mensen in de loods lopen, afstand houden etc etc. Op zich best een relaxt klusje. Want je mag als enige in de soos gewoon lekker werken (snel wifi en koffie), op het terras zitten etc. Geef je dus niet alleen voor het roeien op maar stel je ook hiervoor beschikbaar.

Link naar formulier is hier


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube