Logo RV Naarden

Vloot update: nieuwe C1, Morgenster terug en nieuwe riemen voor Wilde zwaan

Geplaatst op 18-10-2023  -  Categorie: Materiaal  -  Auteur: Commissaris Materiaal

Afgelopen zaterdag 14 Oktober is er een nieuwe C1 geleverd; een C1 vergelijkbaar met de IJsvogel. De bootsheren zijn nu druk bezig om de boot volledig klaar te maken voor gebruik en binnenkort volgt de botendoop.

c12

De Morgenster (Wed, 4x+) is net terug van een uitgebreide renovatie. De lak aan de binnen- en buitenkant is vernieuwd, beschadigingen aan de voor- en achterpunt zijn gerepareerd, de boot heeft een nieuwe geluidsinstallatie en beschikt nu over schoenen. Klaar dus voor het nieuwe wedstrijdseizoen! De boot is vanaf woensdag 18 Oktober terug op de roeivereniging en vanaf dat moment ook weer beschikbaar voor gebruik!

De Wilde zwaan (W2x+) heeft ‘big blades’ gekregen, de riemen van de Walbus zijn doorgeschoven. Voordeel is dat deze riemen beter afgesteld kunnen worden, lichter zijn en kleinere handvatten hebben wat prettiger roeit.

Tenslotte nog een aantal aanvullende updates:

De Lunet (C3x+) is helaas even uit de vaart, na een botsing met een brug in de vesting zijn een riem en rigger beschadigd. We proberen de boot weer snel in de vaart te krijgen.

De Walbus gaat ons verlaten: de boot is geschonken aan roeivereniging Angwirden; https://www.rvaengwirden.nl die er erg blij mee zijn! Ook de Katapult vaart bij deze roeivereniging.

Veel roeiplezier gewenst en als er vragen zijn horen wij het graag!

Judith Teerink - Commissaris materiaal. 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube