Logo RV Naarden

Vooral een goed 2021

Geplaatst op 30-12-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Wat een normaal roei-jaar had moeten zijn liep toch anders. Het werd een jaar van vloerstickers, spuitbussen, bio ethanol, veel poetspapier, bloktijden en zelfs een tent op het terrein. De regels van het kabinet lezen, contact zoeken met de veiligheidsregio, subsidies aanvragen en de regels weer aanpassen. Er mag weer iets meer, er mag weer iets minder. Ook een jaar van bloemen rondbrengen, samen puzzelen, geen jeugdkamp wel een online kerstdiner en de eerste online ALV. Zoals het er nu uitziet zal de volgende ALV ook wel eens online kunnen gaan plaatsvinden.happy-new-year 2

Ondanks al dit alles zijn er nog steeds veel vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de vereniging. Wekelijks zijn er op de verenigingen bootsheren, één bootsdame, stelmeesters en een tuincommissie aanwezig om de boel te onderhouden. Ook de senioren – en jeugdinstructie konden gelukkig doorgaan. Dit terwijl andere commissies grotendeels noodgedwongen de bezigheden (tijdelijk) hebben gestaakt. Dank allen voor de inzet.

Een vereniging die overigens erg gezond is. We zijn financieel solide en de aan- en afmeldingen vertonen geen verschil met andere jaren. De relatie met de gemeente en met onze directe buren is goed te noemen.

Met weemoed denken we nu terug aan de zomer waar weer iets meer mocht en het op de vereniging ondanks alle beperkingen goed toeven was. Roeien met je vrienden, koffiedrinken met je ploeg…. Gelukkig hebben veel leden van onze vereniging ondanks deze zware tijd elkaar wel ontmoet en gezien. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Ingeborg van der Zee, Kitty Binsbergen en Ita Koch.

Met z’n allen kijken we vooruit en hopen we dat er betere tijden aankomen. Dat zal nog wel enige tijd duren. Als bestuur gaan we ervanuit dat wij de komende maanden met beperkingen blijven roeien. Maar gedurende het jaar zal er hopelijk weer meer kunnen.

Wij wensen jullie allemaal een heel goed nieuwjaar. Helaas zonder nieuwjaarsborrel maar als het kan gaan we dat zeker deze zomer goed maken en vieren we het leven.

Warme groeten van

 

Caroline, Judith, Irene, Wicher, John, Jeroen en David


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube