Logo RV Naarden

Vreemde eenden op ons vlot

Geplaatst op 30-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Sylvia Falk

Eindelijk mogen we weer tochten maken en Naarden blijkt nog steeds een favoriete bestemming. Zo kregen we onlangs bezoek van Isala, door de wol geverfde IJssel-roeiers, met de vraag: ‘Kunnen we naar Fort Uitermeer dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat?’ Geen probleem, al was de steiger vervaarlijk hoog en werden we verdreven door een dikke vette kruiser. Gelukkig is achter het restaurant op de Vecht een ingangetje naar een perfecte aanlegplek voor roeiboten. (Wil je een mini-tochtje maken, leg dan bakboord aan vóór de sluis en klim over het hek voor een stuk appeltaart in Paviljoen Uit & Meer.)20210921-110146-2-2

Michiel de Ruyter uit Uithoorn kwam 13 man sterk voor een dagtocht Weesp-Muiden-Naarden. Bikkels met een 80-plusser in hun midden en iemand die pas 3 maanden roeit! Met hen dronken we koffie bij de immer gastvrije RV Weesp, waarvan op hun beurt op 30 oktober 45 man bij ons komen aanmeren voor koffie tijdens hun snerttocht.

Tel daarbij op de Argo-studenten die een gezapig rondje Vesting wilden maken en Naarden is weer speler bij het landelijke toergebeuren. En altijd welkom bij andere verenigingen, voor een toertocht maar ook bijvoorbeeld bij de Rijn-IJsselmarathon (2022) van Wageningen naar Isala in Zutphen.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube