Logo RV Naarden

Wat een super lustrumdag!

Geplaatst op 17-07-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: lustrum

Sinds afgelopen zaterdag weten in ieder geval de eigen leden van RV Naarden dat ze onderdeel uitmaken van 20170715-120807-dsc-0126-kopiemisschien wel de gezelligste sportvereniging van de regio.

Fantastisch weer, mensen die hulp aanbieden, een blij verraste burgemeester, buren die genoten hebben van hun vip arrangement en een waanzinnige vlootschouw. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijna dertig overheerlijke taarten en de superstormbaan. Dat suppen eigenlijk heel lollig is. Maar kanoën ook! Tja... en dat we enigszins kunnen zingen met z’n allen. Maar dat we misschien iets meer moeten oefenen....

Foto's
Foto’s van het lustrum incl. de photobooth tref je hier aan (de foto's zitten achter een inlog i.v.m. waterpretkleding. Mocht je foto’s niet prettig vinden geef het door aan de redactie)

NB de foto's zijn nu nog wat onoverzichtelijk maar daar wordt aangewerkt. De drie "grote mappen" werken niet. Vandaar dat alle foto's nu onderaan het bericht staan. Tijdelijke oplossing

De Grote Hilarische Roei Canon is hier te vinden en wil je alles weten over onze boten klik dan hier.

Dank
Alle vlootschouwroeptoeters, vlootschouwregelaars, taartenbakproevers en –organisatoren, feestterreinversierders, roeifietsinstructeurs, lenigeyogajuffen, bloemenversierders, suikerspintantes, bardienstmannenenvrouwen, dsc-0245-kopietotlaatindeavondopruimers, sangriashakers, onkruidtuincommissieleden, geduldigebootsheren. Allemaal erg bedankt voor jullie hulp.

Het was ons een genoegen!

Anne-Susan, Anita, Theda, Barbara, Peter en David

lustrum-rv-naarden-2017-photobooth-2017-7-15-57119a


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube