Logo RV Naarden

Water Cleanup Naarden 10 oktober

Geplaatst op 30-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

Zondag 10 oktober organiseert Gooise Meren 100% Zwerfvuilvrij een Water Cleanup in Naarden. Je kan je water-cleanup-naardenaanmelden als groep, maar ook om 11u aanhaken bij de officiele aftrap. Voor meer informatie zie ook de flyer en de website van Water Cleanup.

Hieronder de officiële uitnodiging: 

Ahoy watersporters en -liefhebbers!

Op zondag 10 oktober gooien we de trossen weer los voor de tweede Water Cleanup in Gooise Meren.
Na een succesvolle eerste editie rondom Muiden en Muiderberg in mei is nu
Naarden aan de beurt. Het doel? Terugdringen van plastic soep troep én bewustwording creëren. Juist nu het watersportseizoen ten einde loopt is dat hard nodig. Met zoveel mogelijk helpende handen scheppen wij het waterrijke Naarden -de vestinggrachten, de trekvaart en de kuststrook- schoon. Doe jij ook mee? We kunnen het alleen samen!

Pak je bootje, kano of sup en doe mee aan de Cleanup. Dat kan met jouw vereniging, clubje, gezin of lekker in je uppie, vanuit je favoriete watersportplek. Blijf je liever met beide benen op de grond? Wandelend langs de oever of op de vestingwallen kun je natuurlijk ook meedoen.

Met de Water Cleanup sluiten we aan op de slotdag van de 'Scheppen voor Schoon Water- campagne’ van de Unie van Waterschappen, onderdeel van World Clean Up Day 2021. Superleuk dus! Hoe je meedoet mag je zelf invullen. We horen het graag!
Stuur ons een mail of surf naar
Watercleanup.nl. Hier kun je je ook al aanmelden voor deelname.

Zet 10 oktober dus alvast in je agenda; het belooft een mooie, gezellige en nuttige dag te worden! Samen scheppen we het schoon!

Watergroet van team Water Cleanup, Petra Olgers
Feye van Olden
Matthijs Siers

De Water Cleanup in Naarden wordt georganiseerd vanuit de werkgroep Gooise Meren 100% Zwerfvuilvrij als onderdeel van de beweging Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube