Logo RV Naarden

Website tip: For Leden Only

Geplaatst op 21-02-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Webredactie

Ingelogd en dan wat? Direct naar de botenplanner? Maak eens een uitstapje voor de verandering en kijk wat er nog meer te vinden is.

Het submenu ‘Lid worden’ verandert na inloggen in ‘Voor leden’. Hier vind je, naast de botenplanner, onder meer het bardienstrooster, de verjaardagskalender, de functie Leden zoeken leden,  en je ziet al je eigen persoonlijke gegevens en niet onbelangrijk, je kan bij Mijn gegevens je foto uploaden (graag een foto waar je herkenbaar op staat!) die helaas nog wel eens ontbreekt. Ook kan je hier aangeven of je de Doldruk wel of niet in papieren vorm wenst te ontvangen.

En oh ja, we hebben een bibliotheek. Een bibliotheek? Ja zeker, een Openbare bibliotheek en een Leden bibliotheek. Die zijn te vinden bij ‘RV Naarden’. Hier staan allerlei handige documenten inzake instructie, techniek, wedstrijdroeien en dergelijke. Ingelogde leden zien in de Leden bibliotheek o.a. de stukken voor de ALV, de Doldruk en het jaarboekje.Login leden

NB Misschien ben je je wachtwoord of gebruikersnaam kwijt? Klik op ‘Inloggen’ (zonder iets in te vullen), daarna op ‘Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?’ Volg de instructies op het scherm.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube