Logo RV Naarden

Wedstrijdroeiende junioren zoeken coach!

Geplaatst op 15-08-2023  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: irene

Nu Leo van zijn welverdiende coach-pensioen gaat genieten, zijn Joost en Jos naarstig op zoek naar ondersteuning. Waarom zou je je aan willen sluiten bij het meest succesvolle onderdeel van onze roeivereniging?

  • Je gaat onderdeel uitmaken van een succesvolle coachgroep, momenteel bestaande uit Joost en Jos. De wedstrijdcoaches zijn al jaren succesvol en hebben meerdere roeiers naar de internationale KNRB selectie gecoacht, waaronder dit jaar ook weer Sarah Rüger die in augustus in Parijs de WK U19 heeft geroeid.
  • Samen met een groep kinderen die stuk voor stuk zich iedere training weer volop inzetten werken om ambitieuze doelen te behalen. Niet alleen stoppen ze veel tijd en energie in hun sport, maar beleven er ook enorm veel plezier aan.
  • Het is enorm leuk om kinderen te zien groeien (letter en figuurlijk) als persoon, van een 14/15 jarige naar jong volwassene en de bijdrage die je als sportcoach aan bijdraagt.
  • De wedstrijden zijn altijd weer een hoogtepunt, helemaal als er blik getrokken wordt. Daarnaast zul je merken tijdens de wedstrijden dat we onderdeel zijn van een grotere gemeenschap binnen roeiend Nederland, waarin veel overlegd wordt en geleerd van elkaar.
  • Je zult merken dat je eigen roeitechniek met sprongen vooruit gaat door het coachen.
  • En hoogtepunt van het jaar is toch altijd wel de bbq die de junioren hun coaches aanbieden aan het eind van het roeiseizoen

En laat je niet afschrikken door argumenten als ‘ik ga hier helemaal geen tijd voor hebben’ of ‘ik heb nog nooit eerder gecoacht’ of ‘ik kan zelf helemaal niet zo goed roeien’. We willen toe naar een coachteam van 5-6 coaches. Hiermee zul je maximaal twee coachmomenten per week hebben; een keer door week ’s avonds en eentje in het weekend. En verder is coachervaring niet nodig. Joost zal in deze als de-coach optreden en er voor zorgen dat je alle fijne kneepjes van het coachvak leert.

Dus… wordt onderdeel van het junioren wedstrijd-team! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar neroinuj.[antispam].@roeinaarden.nl. Dan nemen Joost en Jos contact met je op.


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube