Logo RV Naarden

Welkom!

Geplaatst op 31-01-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om een nieuwe website te realiseren voor onze roeivereniging. De oude website was zo langzamerhand (na een jaartje of tien) toch wat gedateerd. Deze nieuwe website is compacter, responsive (dus ook goed leesbaar op bijvoorbeeld smartphone of tablet) en fris en fruitig opgemaakt.Index

RV Naarden heeft eigenlijk de afgelopen tien jaar best vooropgelopen. We kregen een website en al snel hadden wij de mogelijkheid om het afschrijfboek terzijde te schuiven en digitaal een boot te reserveren. Maar je weet allemaal hoe dat gaat. Na verloop van tijd was onze website een soort van kerstboom geworden waarvan de takken bijna afbraken onder de lading ballen (webpagina’s) die erin waren opgehangen. De site werd groter en groter. Tijd voor versimpeling en overzicht!

Twee clicks
Bij de opmaak en de inhoud van de nieuwe website is er vooral gekeken voor wie deze site nu eigenlijk is. Het moet een website zijn vóór de huidige leden en vóór toekomstige leden. Dat wil niet zeggen dat alles m.b.t. bijvoorbeeld roeitechniek niet meer te vinden is. Maar in twee clicks moet je bij de informatie komen die jij zoekt.

In een beknopte toelichting wordt uitgelegd hoe de structuur van de website in elkaar zit. Veel nuttige en bruikbare informatie is te vinden in de Openbare bibliotheek. Maar er is ook bijvoorbeeld (na inlog) een Leden bibliotheek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om foto’s in een fotoboek te plaatsen. En… over een maand is ook de botenplanner responsive zodat je voortaan makkelijker de boten kunt reserveren bijvoorbeeld via je telefoon. Tot die tijd gebruiken we nog de oude botenplanner, waar je nu tijdelijk 2 maal moet inloggen om een boot te kunnen reserveren. Even geduld dus nog! 

Tip of compliment
Heb je tips, opbouwende kritiek of gewoon een compliment, laat het dan het webteam weten. Wij zijn te bereiken via redactie@roeinaarden.nl


Veel plezier!

Het webteam:

Brigitte Blaauw
Saskia Bekke
Willem Stam
David Gribnau
Dennis Vermeij

PS Overigens hebben we de website natuurlijk ‘opgeleukt’ met foto’s. Want de leden maken de club. Vind jij het niet leuk om zo prominent in beeld te komen, laat het dan even weten.  

Als je het juist wel leuk vindt in beeld te komen, stuur dan gerust foto’s aan de redactie. Wie weet sta jij dan binnenkort op onze nieuwe website! 

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube