Logo RV Naarden

Zondag: Naardense Jeugdwedstrijden

Geplaatst op 13-05-2019  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: redactie
Aanstaande zondag, 19 mei, worden wederom de Naardense Jeugdwedstrijden gevaren. Dit jaar met een geheel nieuw parcours. In plaats van de bekende tijdsrace over 150 meter, IMGP9157gaan de jeugdroeiertjes nu de strijd aan met een keerboei! Zij starten voor het terras met een korten lopende start, varen vervolgens schuin over richting "hoek", daar ronden ze een keerboei, waarna ze aan de overzijde van het water in een - hopelijk - rechte lijn op de finish af sprinten. De finish is wel weer zoals vanouds recht tegenover het tafeltje van Mek en José. 
Met de keerboei hopen we niet alleen een leuker en wat langer parcours te kunnen varen dat vanaf het terras bovendien in zijn geheel te volgen is, maar vooral ook te voorkomen dat er weer een boot het vlot op vaart. 
Het beloofd een mooie wedstrijddag te worden; vooralsnog is de weersvoorspelling, zonnig, met een klein wolkje en 21 graden. Alle reden om gezellig te komen aanmoedigen. 
NB: vanwege de jeugdwedstrijden is er zondag 19 mei de gehele dag een roeiverbod. Na 18:00 kan er wel weer geroeid worden.

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube