Logo RV Naarden

VestingSprint

 

RV Naarden organiseert een aantal grote evenementen waaronder de Naarder VestingSprint. De VestingSprint is een uniek City Rowing-evenement op een van de mooiste locaties van Nederland: de binnengracht van de Vesting Naarden. Niet alleen uniek voor roeiers, maar zeker ook voor bezoekers en inwoners van Naarden, omdat iedereen deze roeiwedstrijd van heel dichtbij kan volgen. 

 

Uniek City Rowing-evenement

De VestingSprint is een landelijke roeiwedstrijd in het centrum van onze vestingstad. Bijzonder voor de roeiers door het unieke karakter: boord-aan-boord op een drieploegenbaan over 300 meter, met een handicapstart (startverschil waarbij de ploegen op basis van de berekende handicap na elkaar weg gaan) die er voor zorgt dat de eerste die over de finish komt ook echt de winnaar is.

 

Agenda evenementen

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
20150530 095134 DSC 0740

Voor iedereen

Alle deelnemers kunnen starten in boten van RV Naarden, om botentransporten te beperken en zo het evenement goed toegankelijk te maken. Dit hoeft echter niet, je mag uiteraard ook in een eigen boot meedoen. De handicapstart maakt het mogelijk dat junioren tegen veteranen, dames tegen heren of jongens tegen meisjes kunnen starten. Zelfs mixed ploegen mogen zich inschrijven!

Meer informatie

De laatste informatie over de komende VestingSprint vind je op www.vestingsprint.nl, met o.a. het programma, het reglement, de baankaart en inschrijvingsprocedure.

 
IMG 6521
20150530 110303 DSC 0765
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube