Logo RV Naarden

Lid worden

 

RV Naarden verwelkomt nieuwe leden. Als je overweegt om bij ons te komen roeien, kun je het beste op een zaterdag- of zondagochtend even langskomen op de vereniging. Je kunt dan kennismaken met de roeiers, de sociëteit en gelijk een kijkje nemen in het botenhuis. Wanneer je ouder bent dan 16 jaar en van tevoren een afspraak maakt met de commissaris instructie, dan kun je direct een proefles volgen! 

 
DSC 0904

Eerst leren roeien of direct voorroeien

Aspirant-leden zonder roei-ervaring die 18 jaar of ouder zijn, moeten eerst bij ons leren roeien. Daarvoor volg je instructie bij de vereniging. Deze instructie start half maart en half september, mits er voldoende plaats is. Lees meer over leren roeien.

Zodra je door de commissaris instructie voor roei-instructie wordt ingedeeld, ben je definitief lid. 

Kun je al roeien (criterium: goed C1x kunnen roeien of vergelijkbaar voor boordroeien), dan kun je meteen lid worden. Je moet wel zo snel mogelijk voorroeien om je bevoegdheid te laten bepalen. Op basis hiervan vertellen wij in welke boten je mag roeien. Het voorroeien voor de proevencommissie vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats, of in overleg. 

Jeugd

Aspirant-jeugdleden (10-18 jaar) kunnen op zondagmiddag om 12.00 uur langskomen. En als je droge kleren meeneemt, kun je gelijk in de boot stappen om uit te vinden of roeien ook iets voor jou is. Lees vooraf de informatie jeugdroeien.

Aanmelden

Indien je je wilt aanmelden als lid van RV Naarden, dan vragen wij je om het inschrijfformulier in te vullen en naar ons toe te sturen.

Als je tussen 31 december en 31 juni lid wordt, betaal je voor het hele jaar contributie. Als je na 31 juni en voor 31 december lid wordt, betaal je de helft.

 
IMG 2535
 
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube