Logo RV Naarden

Natroweemus

 

Op 21 juni 2017 om 18.00 uur organiseert RV Naarden de jaarlijkse Natroweemus. De wedstrijd voor mix-achten waarin gestreden wordt tegen onze ‘bevriende’ verenigingen van Tromp, Weesp, De Eem en Hemus. Omdat het roeiwater van RV Naarden niet geschikt is voor dergelijke wedstrijden wijken wij uit naar onze vrienden van RV Weesp.

Laatste nieuws

20/6/2017: In totaal doen er 11 ploegen mee, waarvan één scullacht en één jeugdacht: 3x Weesp, 2x Tromp, 3x Hemus, 3x Naarden. 
Lees het volledige nieuwsbericht van 20 juni 2017

Starttijden

De starttijden zijn bekend en hier te downloaden.

Boord-aan-boord race

Natroweemus is een boord-aan-boord-race over 1000 m voor boord- en scull-achten. Een team moet bestaan uit minimaal 4 dames. Iedereen mag deelnemen, ook onervaren (boord)roeiers. Een uitgelezen kans dus om als beginnend roeier een keertje in een gladde boot te roeien. 

Thema

Omdat RV Naarden de pensioengerechtigde leeftijd bereikt van 65 jaar is het thema BEJAARD. De organisatie trekt 15 seconden af van de eindtijd als bij de finish duidelijk blijk is gegeven van toepassing van het thema. Daarnaast wordt er een speciale prijs uitgereikt aan de ploeg die op een bijzondere manier het thema BEJAARD tot uitdrukking brengt.

Gouden badeendje

strijd mee om de gouden badeend!

Inschrijfformulier

De inschrijving is gesloten!

Mixed achten met ten minste vier dames aan boord!

Bij meerdere formulieren: de pagina even 'verversen'

Inschrijving sluit 14 juni om 24.00 uur.

Natroweemus
 

Locatie RV Weesp

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube